2015. november 19., csütörtök

Kinek van szüksége DXN termékekre?

A legtöbb ember étkezési szokásait - az, hogy mit esznek, hogyan készítik el az ételt, mikor esznek, mekkora adagot esznek és mennyi alkoholt fogyasztanak - a kulturális és szociális környezet és a szokások határozzák meg, és nem pedig az a cél, hogy a hosszú és egészséges élet érdekében optimalizálják a táplálkozást.


Azokban a családokban, ahol mindkét szülő dolgozik a „kényelmes" ételek (feldolgozott, előfőzött és csomagolt) sokat segítenek ugyan az időbeosztásban, ugyanakkor viszont sokat ártanak az egészségnek. Ironikus módon éppen az egészségtelen ételek a legolcsóbbak, kalóriában a leggazdagabbak és tápanyagokban a legszegényebbek. Ráadásul a „kényelmes" ételeket sokkal könnyebb beszerezni a boltokban, az utcán és az éttermekben, mint a friss, egészséges és organikus élelmiszereket.


A táplálkozástudományi felmérések azt mutatják, hogy az emberek 90%-a a minimálisan ajánlott napi gyümölcs- és zöldségmennyiséget (500-1000 gramm) sem fogyasztja el. 


A 4-10 éves gyermekeknek 400 gramm zöldség és gyümölcs ajánlott, de a gyermekek 90%-a szintén nem fogyasztja el ezt a mennyiséget. Összefoglalva tehát, a legtöbb ember számára étrend kiegészítők használata nélkül szinte lehetetlen elérni és fenntartani azt az étkezési struktúrát, amely megfelel a test kívánalmainak.  A Dxn termékeket azért ajánljuk, hogy mindennap biztosítsák Önnek a szükséges tápanyagmennyiséget.


"Mindennap egy alma az orvost távol tartja" - szól az egyik régi mondás, ami egyértelműen mutatja, hogy milyen fontos szerepet játszik a táplálkozás, az egészség megőrzésében. Azok az emberek, akik megértik és magukévá is teszik ezt a felfogást, felelősséggel vannak a saját táplálkozásuk és testük iránt. A DXN termékek használata egy nagyon fontos lépés ebbe az irányba, és mi most lehetőséget kínálunk Önnek arra, hogy csatlakozzon azon emberek millióihoz, akik már használják a ganodermás készítményeket.


 Hogyan juthat hozzá a DXN törzsvásárlói kedvezményhez?

Látogasson el a Törzsvásárlói regisztráció oldalra és regisztráljon majd vásároljon!
 http://kisnezsuzsanna.ganodermakave.hu/member_registration_private


MOST MÉG JOBBAN MEGÉRI CSALAKOZNI A DXN-HEZ!

Mit kell tennie?

Csatlakozón a DXN-hez és vásároljon a csatlakozáskor a web áruházunkból DXN kezdőcsomagot,és a regisztrációs díjat (5000ft) elengedjük  Önnek.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése