2015. november 12., csütörtök

A legtöbb üzletépítőnek tudod mi tetszik legjobban?

Hogy biztosra mehetnek, mert működik az online hálózatépítés. Hogy tudják, amit csinálnak az jó, mert a termék a cég  az üzleti modell teljesen rendben van. Csak elégedett munkatársaik lehetnek és ezt előre tudják. Nem kell ígérgetni, győzködni a sikerért cserébe. Csak meg kell mutatni a terméket, az üzleti lehetőséget. Ilyen egyszerű és tiszta. És ez rendkívüli magabiztosságot és kellemes érzést ad.


A DXN üzlet nagy anyagi áldozatot nem igényel, hiszen csupán 5000 Ft+ 1 termék vásárlással elindítható. Az eredményeid a befektetett munkád arányában fognak megjelenni. Azt látjuk az igazán sikeres munkatársakon, hogy ők mindig ráértek, ha a DXN üzletről volt szó. A DXN üzlet a legfontosabb a számukra a szabadidejükben. Mindig lehet találni kifogásokat, hogy valaki miért nem ér rá az üzlettel foglalkozni, ebben az esetben azonban csak kifogást fog keresni és nem pedig pénzt.



Az eredményhez a TE, őszinte meggyőződésedből fakadó hited és kitartásod kell, és nem kötelezettségekkel, teljesítménykényszerekkel teli akadálypálya. Tehát, először is gondold át! Vannak-e céljaid, mik azok és mire vagy hajlandó a céljaid elérése érdekében?



Van egy régi bölcs mondás: Az üzleti életben két dolgot lehet keresni: pénzt, vagy kifogást. Mi soha nem a kifogást kerestük, hanem azt, hogy lehet ezt az üzletet minél hatékonyabban végezni!

Az emberek többségének a legnagyobb anyagi problémája, hogy jövedelme olyan tevékenységből származik, amit ha nem végez rendszeresen, a bevételei megszűnnek. Ha Te is ebbe a csoportba tartozol, de változtatni akarsz ezen, meg kell találnod, mivel érheted el a passzív jövedelmet. Ha megfogott valami a DXN ganoderma kávé üzletben, de még nem vagy felkészült a döntéshez, próbálj érzelmek nélkül, ésszerű, logikus indokokat felsorakoztatni, miért kell (vagy nem) belevágnod. Szedd össze a SAJÁT szempontodból azokat az érveket, amik az üzlet mellett vagy akár ellene szólnak. Segíteni fog a döntésben az alábbi videó megtekintése, melyben Kócsó László mondja el neked a DXN üzlet lényegét.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése