2015. május 13., szerda

Maca - Mi ez? Mire jó?

A Maca Gyökér egy zöldség, mely vadon nő az Andok lejtőin, és már évezredek óta használják. Nevezték már „Perui Ginzengnek”, „Perui Viagrának”, „Csodaszernek”, valamint a „21. szd Eledelének” is. A Maca nagyon népszerűvé vált potenciafokozó hatásának köszönhetően.
Vannak egyéb előnyös tulajdonságai is, melyek ugyancsak széles körben ismertek, ilyen pl. energizáló, erősítő, állóképesség javító hatása, valamint a jobb érzelmi állapot elősegítése is.
A Perui Maca Gyökér rendszertanilag a retekkel tartozik egy családba. Ez magyarázatul szolgál rendkívül hasonló kinézetükre is. Különféle színekben fordul elő, a feketétől a lilán keresztül a fehérig.
4200 méter feletti magasságban nő vadon, a zord időjárási viszonyok ellenére (hideg, erős szél, intenzív napsütés). Ezek a körülmények nem kifejezetten előnyösek a legtöbb növény számára. A Maca Gyökér így elnyerte a világ egyik legmagasabban termő növényének járó képzeletbeli díjat.





Mi benne olyan különleges?

A tudományos kutatások szerint a Maca kifejezetten gazdag aminosavakban, fitonutriensekben, zsírsavakban, vitaminokban és ásványi anyagokban. Rendkívül sok nyomelem található benne, egy részüket még nem is azonosították.
A Maca rendkívül gazdag tápanyagokban, valamint energizálókban, ezért sokan úgy gondolják, hogy ez a világ egyik legjobb természetes kiegészítője. Majdnem olyan, mint egy komplett multivitamin készítmény. Ha nem szedsz multivitamint, de szeded a Maca-t, nem túl sok dolog marad ki a napi étrendedből.
Az egyik legelőnyösebb tulajdonsága a hormonháztartásra gyakorolt szabályozó, serkentő és kiegyensúlyozó hatása úgy férfiak, mint nők esetében. Nem jobb vagy rosszabb a hatása egyik nemre nézve sem.
Bár nem a ginszengfélék családjába tartozik, a Maca is adagtopén növény. Azt szem előtt kell tartani, hogy az adaptogének nem azonnal, hanem fokozatosan fejtik ki hatásukat. A legjobb hatás elérése érdekében folyamatosan használni kell őket.

 A Maca segítségével egy biztonságos, hatásos, és nem toxikus módját választhatod szexuális teljesítőképességed javítására úgy, hogy nem kell a receptre kapható gyógyszerek esetében jelentkező mellékhatásoktól rettegned. 


 A maca-nak a pörkölt cikóriához hasonló az íze, ami pedig a kávéra hasonlít. De nem koffein tartalmú élénkítőszer, mint a kávé, hanem inkább egy „serkentő” gyógynövény, amelyik javítja az egészséges energiaszintet anélkül, hogy a kémiai élénkítőszerekkel elpusztítaná az idegrendszert

Nem kell kapszulákat szedned, elég ha iszod a kávét!
Európában nagyon kedvelik!






Maca Vita Café
A nagy sikerű Vita Cafe visszatért! Egy kis fazonigazítás után az európai piac igényeinek megfelelően instant kávéport, ginszeng (Panax ginseng) port, Maca (Lepidium meyenii) port és Ganoderma-kivonatot tartalmaz. Az élvezeti értékét cukor és növényi eredetű kávékrémpor növeli.
1 adag kávé kb. 90 Ft/adag (A hazai fogyasztói visszajelzések alapján a használt adagolásból számítva)
 
Maca EuCafe
A nagy sikerű EuCafe visszatért! Ez a nagyszerű ízű kávékeverék az európai piac igényeinek megfelelően növényi eredetű kávékrémport, cukrot, instant kávéport és Maca (Lepidium meyenii) port tartalmaz.

2015. május 12., kedd

Érzékeny a bőröd a vegyszerekre? Erősítsd a hajad nyárra!

Ganozhi sampon

 A semleges pH-értékű DXN Ganozhi sampon minden hajtípusra alkalmazható. A ganodermakivonattal és B5-vitaminnal dúsított, kímélő hatású DXN Ganozhi sampon használatától a haja egészségesebb, selymesebb és csillogóbb lesz.

Vegyszer mentes termékek!!!!






Ganozhi Sampon
Fogyasztói ár:4.185 Ft
Törzsvásárlói ár:3.270 Ft

Itt lehet megvásárolni :http://kisnezsuzsanna.ganodermakave.hu/termekek








2015. május 11., hétfő

Milyen érzés gyógygombás kávét inni?



 Már sokat hallottál a Ganodermás kávéról, de még nem merted kipróbálni?
El sem tudod képzelni, hogy milyen lehet a „gombás” kávé?
Szívesen megkóstolnád, de nem tudod, hogy ízlik-e majd?
Ha bármelyik kérdésre  IGEN a válasz, akkor feltétlenül olvass tovább, mert most egyedülálló virtuális kalandban lehet részed: percről-percre leírom neked, hogy milyen érzés lesz életed első csésze ganodermás kávéja.


Azonnal: rabul ejtő íz, kellemes aroma
1 óra múlva: nincs gyomorégés nincs heves szívverés, van pörgés és életerő
Este: azonnal és mélyen el tudsz aludni
Másnap reggel: kipihenten, frissen ébredsz
Pár nap múlva: az agyad egyre jobban fog, jobban  tudsz koncentrálni. Kevesebbet stresszelsz, és valahogy vidámabb is leszel.
1 hét múlva: helyrejön az emésztésed, megszűnnek a puffadás-panaszok, elmúlik a gyomorégésed.
3 hónap múlva: a vérnyomásod normál értékeket mutat, olajozottan működnek az ízületeid
Folyamatosan: kezdenek eltűnni a zsírpárnák, könnyedén megy a fogyás, szebb és üdébb lesz a bőröd, gyorsabban nő a hajad
1 év múlva: úgy érzed magad, mint 15 évvel ezelőtt…
Mitől ilyen csodás ez a kávé?
Milyen  pozitív hatásai vannak még a felsoroltakon kívül?
Hogyan segíthet a ganoderma egészséged és fiatalságod megőrzésében?

   Szeretnél többet tudni ?  
 
Iratkozz fel a hírlevelemre!
http://kisnezsuzsanna.ganodermakave.hu/

2015. május 4., hétfő

Ha fontos az egészséged!

Rendeld meg webshopból vagy legyél Te is törzsvásárlóm!
Optimalizáld Immunrendszered reggelente DXN gyógygomba kivonatú kávéval!
Kiváló minőségű, tisztaságú gyógygomba termékek a világ legnagyobb ganoderma kávét gyártó vállalatától! A DXN ganoderma kávé semlegesíti a szervezet által felhalmozott savakat, fogyasztásával megszüntethető a gyomorégés.
http://kisnezsuzsanna.ganodermakave.hu/termekek


2015. április 28., kedd

A DXN Cocozhi a legjobb minőségű kakaóporból és Ganoderma kivonatból készül!




A DXN Cocozhi a legjobb minőségű kakaóporból és Ganoderma kivonatból készül!

A tasakos kiszerelés révén bárhova magával viheti. Csak öntse bele egy csésze forró vízbe és máris élvezheti. Cukrot és sovány tej- port is tartalmaz. Kényeztesse ízlelőbimbóit és szervezetét egy csésze ki- váló ízű forró csokoládéval!

Tudta Ön, hogy:
• egy tasak Cocozhiban átlagosan 198,4 mg kálium, 156,8 mg kalcium, 105,6 mg foszfor, 48,0 mg nátrium, 1,9 mg vas található, továbbá 18,9 mg C-vitamin és 5,5 mg B3-vitamin?
• a Cocozhi ital vízzel és tejjel is elkészíthető?

Összetevők: növényi eredetű tejszín, cukor, sovány tejpor, malátakivonat, kakaópor, Ganoderma-kivonat, vanillin.
Cukrot és sovány tejport tartalmaz. Laktóz érzékenységben szenvedőknek körültekintő fogyasztás javasolt! Nem tartalmaz mesterséges színezőanyagot és tartósítószereket.

A kakaó(Theobroma cacao):
Közép- és Dél-Amerikában őshonos, több trópusi országban, pl. Nyugat-Afrikában és Brazíliában termesztett fa. A természetben előforduló egyedek átlagos magassága 8–10 m, de az ültetvényeken telepített fák max. 3 m magasak. A kakaót a közép-amerikai indiánok (maják, aztékok, olmékok, stb.) szentként, a belőle készült italt pedig az istenek italaként tartották számon. Egy maja mítosz szerint a kakaót a Tollaskígyó (Quetzalcoatl) isten adta az embereknek, miután az anyaistennő kukoricából megteremtette őket. A maják a kakaó istenének tiszteletére minden áprilisban kakaócsíkokkal festett kutyát áldoztak, az italáldozat pedig kakaó volt.

Felhasznált részei:
A mag (Cacao semen), a magból készült por (Cacao pulvis), a magból nyert kakaóvaj (Theobromae/Cacao butyrum).

A kakaó mag és a belőle készült por főbb hatóanyagai:
fermentált magban 1–2% teobromin, 0,2–0,3% koffein, nyomokban teofillin, kb. 5% katechin-cserzőanyag, polimer procianidin, 50–60% zsíros olaj.
A kakaó fő hatóanyaga, a teobromin, megtalálható a VIII. Magyar Gyógyszerkönyvben [Theobrominum, Ph. Hg. VIII.
2389, 4422, 7522]

A kakaót elsősorban fűszerként használják. A wellnessiparban a csokoládémasszázs is igen elterjedt, a magas kakaóvaj tartalmú csokoládéban található hatóanyagok bőrtisztító, -ápoló és méregtelenítő hatása miatt. A kakaóvaj teobromin tartalmánál fogva külsőleg segíti a zsírégető folyamatokat. A flavonoidok gátolják a bőr öregedéséért felelős szabadgyökök képződését.

Tudta Ön, hogy:
• 100 g kakaópor átlagos energiatartalma
313 kcal, fehérjetartalma 18,5 g, zsírtartalma 21,7 g, szénhidrát tartalma 10,5 g, vízben nem oldható rosttartalma 36,8 g és vízben oldható rosttartalma 2,7 g?
• a kakaó készítéshez használt cserépedényeket már az i. e. 1900–900 közti időből is találtak Közép-Amerikában?
• a kakaóban és a belőle készült csokoládéban több flavonoid vegyület is található? Az ezek egyike, a katechin jól felszívódik és a daganatos betegségek kiegészítő kezelésében is eredménnyel használható?
http://kisnezsuzsanna.ganodermakave.hu/termekek