http://kisnezsuzsanna.ganodermakave.hu/termekek
A hónap termékéről a Morinzhi gyümölcsitalról kicsit bővebben!
A DXN Morinzhi az egyre ismertebb Noni gyümölcsből (Morinda citrifolia)
és szudáni hibiszkuszból (Hibiscus sabdariffa) készül. Szigorú
felügyelet mellett kerül feldolgozásra, hogy az összes értékes
összetevőjét megőrizze. Élvezze Ön és családja is a Morinzhi egzotikus
ízét és értékes összetevőinek hatását!
Összetevők: Morinda citrifolia lé, természetes gyümölcs ital
Felhasználási javaslat: Adjon 2 evőkanál (30 ml) Morinzhit 200 ml hideg vagy meleg vízhez.
Tartósítószert, mesterséges színezéket, hozzáadott íz- és
aromaanyagokat, adalékanyagokat, állati eredetű összetevőket és gabonát
nem tartalmaz. Nettó térfogat: 285 ml / 700 ml
Tudta Ön, hogy:
• 1 adag (30 ml) Noni gyümölcslé, szakirodalmi adatok alapján, átlagosan 6 mg C-vitamint tartalmaz?
• pár cent Morinzhi hozzáadásával (alkoholmentes) trópusi koktéljait még egzotikusabb ízűvé teheti?
• a Morinzhi-ben is megtalálható szudáni hibiszkuszt salaktalanító és
roboráló hatású teák alkotórészeként a szervezet salaktalanítására és
légúti megbetegedéseknél a szükséges napi folyadékbevitel (illetve
vitamin és ásványi anyagok) biztosítására használják?
A noni
gyümölcs felbecsülhetetlen értékű növény. Az ananásznál 800-szor több
proxeronin és sok xeronin tartalmaz, mely elengedhetetlen a sejtjeink
helyes működéséhez. Gyógyítja a sérült sejteket, molekuláris szinten
hat. Noni nagyon jó fájdalomcsillapító hatással bír. Kiválóan
alkalmazható vérnyomás problémák, cukorbetegség kezelésére. Serkenti az
endorfin, vagyis a boldogsághormon termelődését.