2015. február 2., hétfő

Cordyceps kapszula! A szív – tüdő – máj – vese védelmezője

Cordyceps kapszula
A DXN Cordyceps kapszula 100%-ban tartalmaz Cordyceps sinensis-t. Bőségesen tartalmaz tápanyagokat és olyan bioaktív vegyületeket, mint a cordycepicsav, a cordycepin, az aminosav, a glutaminsav, poliszacharidok, B12-vitamin stb. A DXN Cordyceps kapszula értékes étrend-kiegészítő, mely elősegíti a szervezet állóképességének és ellenálló képességének erősödését.
http://kisnezsuzsanna.ganodermakave.hu/ganoderma
Cordyceps kapszula

Elősegíti a vese kiválasztó folyamatait, kóros esetben csökkenti a vér- és a fehérjevizelést, serkenti a máj működését és méregtelenítő funkcióját, csökkenti a fájdalomérzetet, fokozza a szervezet oxigén felhasználását, felerősíti a szervezet legyengült immunválaszait, kedvezően hat az immunrendszer aktivitására (pl. fokozza a természetes ölősejtek tevékenységét és a fagocitózist, növeli a makrofágok számát, fokozza az interleukin-2 képződését és a T-sejtek működését).
Egyes esetekben – feltehetően kedvező immunbiológiai hatásuk következtében – lassítja, megállítja a tumorok képződését (pl. emlő- és tüdőrákos betegeknél), hozzájárulva a daganatos betegek immunvédekezésének helyreállításához, ezáltal növelve a betegek túlélési esélyét; nagyobb dózisban alkalmazva az immunrendszer felfokozott működését gátló (immunszuppresszív) cyclosoprinnal azonos erősségű hatást eredményez (ennek a hatásnak a szervátültetéseknél lehet jelentősége); csökkenti a kórosan magas vérzsírértékeket, főként a koleszterin- és a trigliceridszintet, és egyéb tulajdonságai miatt is kedvezően hat a szívre (pl. gátolja a koleszterin verőérben való lerakódását, tágítja az ereket, gátolja a vérlemezkék összecsapzódását, segíti a vér átfolyását az erekben).
Kedvezően hat a szénhidrát lebontási folyamatokra, mérsékli a vércukorszintet; oldja a hörgők görcseit, segíti a letapadt kóros nyák kiürítését, könnyíti a légzést; hozzájárul a szervezet antioxidáns kapacitásához, gátolja egyes baktériumok és gombák szaporodását, fejlődését; oldja a stresszt és a szorongást
http://kisnezsuzsanna.ganodermakave.hu/termekek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése