2015. január 29., csütörtök

A noni gyümölcs felbecsülhetetlen értékű növény. Gyógyítja a sérült sejteket!


 http://kisnezsuzsanna.ganodermakave.hu/termekek
 

A hónap termékéről a Morinzhi gyümölcsitalról kicsit bővebben!

A DXN Morinzhi az egyre ismertebb Noni gyümölcsből (Morinda citrifolia) és szudáni hibiszkuszból (Hibiscus sabdariffa) készül. Szigorú felügyelet mellett kerül feldolgozásra, hogy az összes értékes összetevőjét megőrizze. Élvezze Ön és családja is a Morinzhi egzotikus ízét és értékes összetevőinek hatását!

Összetevők: Morinda citrifolia lé, természetes gyümölcs ital
Felhasználási javaslat: Adjon 2 evőkanál (30 ml) Morinzhit 200 ml hideg vagy meleg vízhez.
Tartósítószert, mesterséges színezéket, hozzáadott íz- és aromaanyagokat, adalékanyagokat, állati eredetű összetevőket és gabonát nem tartalmaz. Nettó térfogat: 285 ml / 700 ml

Tudta Ön, hogy:
• 1 adag (30 ml) Noni gyümölcslé, szakirodalmi adatok alapján, átlagosan 6 mg C-vitamint tartalmaz?
• pár cent Morinzhi hozzáadásával (alkoholmentes) trópusi koktéljait még egzotikusabb ízűvé teheti?
• a Morinzhi-ben is megtalálható szudáni hibiszkuszt salaktalanító és roboráló hatású teák alkotórészeként a szervezet salaktalanítására és légúti megbetegedéseknél a szükséges napi folyadékbevitel (illetve vitamin és ásványi anyagok) biztosítására használják?

A noni gyümölcs felbecsülhetetlen értékű növény. Az ananásznál 800-szor több proxeronin és sok xeronin tartalmaz, mely elengedhetetlen a sejtjeink helyes működéséhez. Gyógyítja a sérült sejteket, molekuláris szinten hat. Noni nagyon jó fájdalomcsillapító hatással bír. Kiválóan alkalmazható vérnyomás problémák, cukorbetegség kezelésére. Serkenti az endorfin, vagyis a boldogsághormon termelődését.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése