2015. február 25., szerda

Fogyókúra spirálinával. Miért működik?


 
 Fogyókúra spirálinával. Miért működik?
csökkenti az étvágyat
minőségi fehérjetartalom, ami szálkásít (zsírapasztó ősi moszat)
klorofill tartalma lúgosít
csökkenti a nehézfémek vese- és a gyógyszerek bélflóra károsító hatását
kimozdít a "stagnáló" időszakból, amikor nem mozdul a mérleg nyelve
nagymértékben javítja a kötőszövet állapotát
elősegíti az emésztést

Lúgosít; a spirulina lúgosít, méregtelenít, segíti a nehézfémek kivezetését. A spirulina óriási segítség lehet egy stagnáló időszakban, amikor az ember mindent elkövet, hogy a mérleg nyelve kevesebbet mutasson, de az, meg sem akar mozdulni. Ilyenkor egy kis lúgosítással át lehet lendülni ezen a holtponton. A testfolyadékok kiegyensúlyozott pH-értéke a hormonháztartás egyensúlyának is záloga, mely sok esetben felelős a felszaladt kilókért.

Étvágycsökkentő hatása a kalóriabevitelt minimalizálja, miközben minden tápanyagot megad a szervezetnek a megfelelő működéshez. Az édesség utáni vágy kezelésében is létfontosságú szerepű. Olyan személyeknek is ajánlott, akik egy étkezéssel nagy mennyiségű ételt fogyasztanak. A tabletták segítenek megőrizni az éhségérzet feletti kontrollt, az egészséges és vonzó kinézetű alak érdekében.

Tápanyagok; A spirulina szerves tápanyagai mind részt vesznek a megfelelő fiziológiás funkciók működésében és az anyagcsere-folyamatok végrehajtásában, így kritikus fontosságúak a lehető legtöbb kalória elégetésében. A benne lévő tápanyagokat a szervezet gyorsabban képes szállítani.

Emésztés; a spirulina gátolja a keményítő lebontását, ami keresztülhaladva az emésztőrendszeren fokozza a belek aktivitását.

Fehérjetartalom; kb. 60% könnyen emészthető fehérjetartalommal bír, ami a mérleg nyelvét többféleképpen is lejjebb nyomhatja. A fehérje lelassítja a tápanyagoknak a bélcsatornán történő áthaladását és kiegyensúlyozza a vércukorszintet. Sportolás mellett ez a fehérjetartalom elősegíti a szálkásítást, ami szép, zsírmentes izomzatot jelent, centiméterekben mérhető eredményekkel.

Esszenciális zsírsavak A spirulina gazdag Omega-3 zsírsav és GLA (gamma linolénsav) forrás. A GLA legnagyobb koncentrációban az anyatejben található meg, mivel a növekvő kisbaba agy fejlődésében vesz részt. A GLA továbbá segít a vércukor- és inzulinszint szabályozásában, ami pedig segít minimalizálni a szénhidrátszint ingadozását és segít a fogyásban.

 http://kisnezsuzsanna.ganodermakave.hu/ganoderma
 http://kisnezsuzsanna.ganodermakave.hu/member_registration_private

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése