2014. január 13., hétfő

Aloe V kozmetikumok

Aloe V Cleansing Gel - Szappanmentes bőrtisztító gél
Kíméletesen de alaposan távolítja el a sminket és a szennyeződéseket, anélkül hogy a bőr elveszítené természetes nedvességtartalmát.

Aloe V Hydrating Toner - Hidratáló tonik

Egy hidratáló formula, mely Aloe Vera és csodamogyoró-kivonatot, valamint aminosavakat tartalmaz, melyek különleges bőrápolóként működnek. Eltávolítja az arctisztító maradványait, a make up-ot, szennyeződéseket, port és a bőr elhalt sejtjeit, ezzel egy kiváló második tisztítást biztosít.


Aloe V Aqua Gel - Hidratáló és bőrápoló gél
Egy könnyen felszívódó, hidratáló és bőrápoló gél, mely Aloe Vera-kivonatot, különleges bőrápoló és nedvesítő anyagokat tartalmaz. Segít a megfelelő bőrstruktúra fenntartásában, valamint a fiatalos kinézet megőrzésében. Használata után bőre nyugodt, lágy és sima lesz.

Aloe V Nutricare Cream - Bőrtápláló éjszakai krém

Aloe Vera-kivonatot és több hatásos növényi kivonatot tartalmaz, mely egy védőréteget képez, hogy megakadályozza a bőr nedvességvesztését. Ápolja, kényezteti és megnyugtatja bőrét, mialatt Ön alszik, ezzel segítve, hogy helyreállítsa a természetes védekező rendszerét és hidratáltságát.

Aloe V Hand & Body Lotion - Kéz- és testápoló krém
Egy nem zsíros testápoló krém Aloe Vera-kivonattal. Megnyugtatja a száraz és berepedezett bőrt. Egy vékony védő réteget képez, mely táplálja és megvédi a bőrt a kiszáradástól, ettől bőre bársonyosan puhává és nyugodttá válik.

A kéz- és testápolót már én is kipróbáltam, nagyon jó, gyorsan beszívódik. 
Ajánlom mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése