2016. május 3., kedd

Reishi Gano (RG) kapszula

A Reishi Gano (RG) kapszula gyártásához a vörös színű Ganoderma lucidum 90 napos gombatestét használják. Azért, hogy a gombában található összes értékes összetevőt, valamint a különösen értékes spórákat is megőrizzék, a termőtestet hideg levegővel szárítják, majd az így megszárított gombát kíméletesen porítják.Az így kapott por tartalmazza a Ganoderma spóráit is! Más összetevőt, adalék- vagy ható- anyagot, színezéket nem tartalmaz.
Tudta Ön, hogy:
• a kifejlett gombatest értékes biológiailag aktív összetevőket tartalmaz, mint a különböző poliszacharidok, adenozin, triterpenoidok és protein?
• hogy a különböző ehető gombák fogyasztása a legtöbb vallási közösség tagjai illetve speciális diéták követői számára megengedett, kivéve az ortodox hindukat?
• hogy az ehető gombák ideális megoldást jelenthetnek a testsúlyproblémákkal, magas vércukorszinttel küzdők számára, hisz magas rosttartalmuk mellett alacsony a kalóriatartalmuk, alacsony a glikémiás indexük?
• hogy az 1991-ben megtalált gleccsermúmia, a jégbe fagyott, lelőhelye alapján Ötzi névre keresztelt, több mint 5300 évvel ezelőtt élt ember többek közt pecsétviaszgombát és bükkfataplót is tartott magánál?

Összetevők: 100% Ganoderma lucidum (gombatest)
Adagolás:
Első hét: napi 1 kapszula
Következő hetekben: napi 2-3 kapszula
Hatóanyag tartalom napi adagra vetítve:
Ganoderma lucidum
1db kapszulában: 270 mg
2db kapszulában: 540 mg
3db kapszulában: 810 mg
Kapszula anyaga: hypromellose

Rendelhető:http://kisnezsuzsanna.ganodermakave.hu/termekek
 https://eworld.dxn2u.com/ecom-live/web/index.php?r=account%2Fregister&dlang=en&mc=310010103
 Sponsor Code:310010103

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése