2016. április 7., csütörtök

Tudtad? Szépségiparban,ganoderma késlelteti az öregedés folyamatát!


 A Ganoderma gombafajt (Pecsétviaszgomba)a távol-keleten a hosszú élet és fiatalság forrásának tartják és a keleti medicinatöbb mint 4000 éve alkalmazza különleges gyógyhatása miatt. A régi időkben kizárólag a császárok és az uralkodók kiváltsága volt a több, mint 200 aktív hatóanyagot tartalmazó Reishinek vagy LingZhi-nek nevezett gomba fogyasztása. A Tiltott városban és a Nyári Palotában mint, építészeti díszítő elem ma is látható a LingZhi szimbóluma. Japán kutatók mintegy 50-60 évvel ezelőtt kezdtek el komolyabb vizsgálatokat folytatni a Reishi gombával. Később Amerikában és a világ számos pontján a kutatók egyre élénkebb érdeklődést tanúsítottak a Ganoderma iránt. A laboratóriumi vizsgálatok is alátámasztották számos jótékony hatását ezzel szemben semmilyen káros hatással nem rendelkezik.
Dr. YukioNaoi, a kyotoi egyetem kutatója e-képp nyilatkozott: „Tizenhárom éven keresztül, folytonosan kutattuk a Ganoderma tulajdonságait és felhasználhatóságát, és az eredmények kielégítők voltak.Az első kérdés az, hogy a Ganoderma hatékony lehet-e mindenfajta betegség esetén. A válaszunk az,hogy „Igen”, mivel képes a mai kor emberének egészségi állapotát fenntartani.” Ezt a természeti csodát, melyet évezredek óta a hosszú élet és fiatalság forrásának tartják, számos egyetem tanulmányozta. Vizsgálataik igazolták, hogy a Ganoderma hatékonyan lassítja a bőröregedést!
Számos hatékonysági vizsgálatok rámutattak, hogy a Ganoderma kivonat különleges öregedésgátló hatással bír!
Igazoltan hatást gyakorol a sejtek megújulására és a ráncmélység csökkentésére
Egyből kedvezményesen szeretnél vásárolni akkor itt tudsz regisztrálni és vásárolnihttp://kisnezsuzsanna.ganodermakave.hu/member_registration_privatehttp://kisnezsuzsanna.ganodermakave.hu/member_registration_private
Ha nem szeretnél regisztrálni úgy is lehet itt tudsz rendelni :http://kisnezsuzsanna.ganodermakave.hu/termekek
Kérdésed van vedd fel velem a kapcsolatot!
Írj üzenetet vagy az oldalra is írhatsz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése