2016. február 17., szerda

Kedves Látogató egy kis segítség a termékrendeléshez!


Látogass el a honlapomon a Termékekhez, itt találsz egy webshop oldalt.
Nézd végig a termékeket, és válaszd ki, hogy melyiket szeretnéd megrendelni.
Majd kattints a KOSÁRBA TESZ gombra.
Állítsd be, hogy hány darabot szeretnél vásárolni! Ha 1 darabnál többet, írd át a számot a kívánt mennyiségre, majd kattints a MÓDOSÍT gombra.
A kosár tartalma mindig felül jelenik meg, ezért ahhoz, hogy tovább folytasd a vásárlást, csak lefelé kell görgetned az oldalt.
Ha minden terméket kiválasztottál, kattints a MEGRENDELEM gombra.
http://kisnezsuzsanna.ganodermakave.hu/termekek

Kedvezmények!
Ha megrendeléseddel egyidejűleg a Tagsági Szerződést is elküldöd, akkor jogosult vagy a törzsvásárlói árra. A Tagsági regisztráció díja egyszeri 5.000 Ft. Csupán egy terméket kell évente megvásárolnod ahhoz, hogy bent maradhass a rendszerben és nagykereskedelmi áron vásárolhass!
Regisztrálnod akkor érdemes, ha hosszú távon akarod vásárolni a termékeket és ezért élni akarsz az alacsonyabb törzsvásárlói árkedvezménnyel vagy ha élni szeretnél az üzletépítés marketing tervében szereplő piacszervezési és reklámtevékenységi jutalékkal, jövedelemmel!
Ha még várnál ezzel, akkor is érdemes feliratkozni a hírlevélre (a beugró feliratkozó ablakba még az első megnyitáskor!), mert a feliratkozás után kapott elektronikus bonnal, egyszeri 1000Ft kedvezményt kapsz vásárlásod értékéből, melyet a fogyasztói árból vonnak le.
Ha kérdésed van vedd fel velem a kapcsolatot!

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése