2014. október 8., szerda

DXN GANODERMA KAPSZULA GANODERMA HATÁSAI

DXN GANODERMA KAPSZULA
GANODERMA HATÁSAI
A Ganoderma hatékony lehet a következő betegségek kezelésében: migrénes fejfájás, reuma és ízületi gyulladások fájdalmai, köszvény, magas és alacsony vérnyomás, asztma, cukorbetegség, allergiák, bőrallergiák, aranyér, székrekedés, álmatlanság, vesével kapcsolatos betegségek, menstruációs rendellenességek és fájdalmak, szívbajok, Hepatitis A, B és C, epilepszia, gyomorfekély, koleszterinszint kiegyensúlyozása és a rákos daganatok visszafejlesztése.
Kínában már több ezer éve használják a Ganodermát. Megerősíti és megnyugtatja az idegrendszert, fejleszti a memóriát és lassítja az öregedés folyamatát. A gyógynövénytermesztők a Ganodermát egy természetes szabályzókészüléknek tartják, ami az immunrendszert egészséges szintre állítja be. Rengeteg leírás létezik a Ganoderma jó hatásáról az immunrendszerrel kapcsolatban. Ez annak köszönhető, hogy a Ganodermában antioxidánsok, poliszacharidok, potassium (K), magnézium (Mg), kalcium (Ca) és szerves germánium található. Japánban és Kínában rákos betegségek kezelésére és a kemoterápia után, hepatitis és influenza kezeléséhez is előírják az orvosok. Rengeteg kutatást végeztek az utóbbi idoben Japánban, Kínában és Dél-Koreában a Ganodermával kapcsolatban. Eredményeik alátámasztják, hogy a Ganoderma pozitív hatással van az immunrendszerre. Daganat- és vírus ellenes tulajdonságokkal rendelkezik. 2002-ben arról is szólt jelentésük, hogy a Ganoderma védelmet nyújthat a fertőzéses májgyulladás ellen.
Nemrégiben Taiwanban végeztek kutatásokat a Ganoderma gyógyhatásával kapcsolatban. Az eredmények azt mutatják, hogy a Ganoderma megakadályozza a fehérvérsejtek szaporodását.
http://kisnezsuzsanna.ganodermakave.hu/blog


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése