A Morinzhi noni levet és Rozellát is tartalmaz. A Rozella (Hibiskus
sabdariffa) egy virág, mely rengeteg antioxidánst* és C-vitamint
tartalmaz.
👉Miért fontos, hogy fogyasszunk Morinzhit?
A nonilé tulajdonképpen élelmiszer. Egy élelmiszer, mely lúgosítja a
szervezetünket. Nem csak lúgosítja a testet, de nagyon sok
mikrocirkulációt** nyit meg és képes tápanyagokat szállítani
sejtszinten.
Emellett segít a sejteknek a méregtelenítésben. Ezáltal
erősíti a szervek nagy részét, a májat, a hasnyálmirigyet és a veséket
is. A szervek nagy része ezáltal optimálisan tud működni, különösképpen a
méregtelenítő szervek, amelyek a tüdő, a máj, a vese és a belek. Mikor
ezek a szervek megfelelően működnek képesek vagyunk homeosztázist***
fenntartani a testünkben, ezáltal visszaállítani a természetes gyógyító
képességeinket.
👉Miért a DXN Morinzhi?
A DXN egy speciális technikával vonja ki a nonilevet. Emellett a
noniléhez Rozella enzimeket is hozzáadnak, így ezek kombinációja nagyon
jó ízt eredményez.
Továbbá tudjuk, hogy a noni rengeteg antioxidánst
tartalmaz. A Rozella hozzáadásával tovább növeljük az antioxidánsok
mértékét, ami nagyon jó hatással van az immunrendszerre. Nem csak az
immunrendszernek jó, de fontos a fiatalság megőrzésében és a degeneratív
betegségek megelőzésében.
👉Ez nem gyógyszer, hanem élelmiszer. Mi a javasolt dózis?
20 ml naponta, viszont ha sok húst fogyasztunk és a testünk savas, akkor többet fogyasszunk.
Van valamilyen ellenjavallat? Kik nem fogyaszthatják?
Bárki fogyaszthatja a nonilevet. Beleértve a babákat, 5 ml-t, vagyis teáskanálnyit, ezáltal egészséges lesz az immunrendszerük.
👉Számíthatunk-e ellenreakcióra?
A legtöbb ember, aki Morinzhit fogyaszt, nem élt át gyógyulási fázist,
kivéve ha sok méreganyag lerakódás van a belekben, ekkor némi tisztulási
hasmenés előfordulhat. Tehát mindenki számára nagyon biztonságos.
Kattints ide és kóstold meg Te is a Morinzhit:
http://kisnezsuzsanna.ganodermakave.hu/termekek
✔️*Antioxidáns:
Olyan anyagok összefoglaló neve, amelyek lelassítják az oxidációs
reakciók sebességét. Különféle antioxidánsokat használnak a tápanyagok
megőrzésére, a gumi, a szintetikus műanyagok és sok más anyag
leromlásának megakadályozására. Egyes antioxidánsok úgy gátolják az
oxidációs reakciókat, hogy eltávolítják az oxigén szabad gyökeit. Ilyen
képességű természetes antioxidánsok a C-vitamin, az E-vitamin, a
béta-(β)karotin és a glutation; ezek korlátozzák az idegen anyagok
(mérgek és szennyezők) által okozott sejtes és szöveti károsodásokat.
✔️**Mikrocirkuláció:
A vért áramoltató keringési rendszernek az a része, amely a
hajszálerekből és a velük kapcsolatos kis véredényekből (arteriolák,
venulák) áll, amelyek a vért a szövetek sejtjeihez juttatják.
✔️***Homeosztázis:
Az élő szervezetek legfontosabb komplex funkciója a rájuk irányuló
környezeti hatásokkal szemben az önazonosságuk megőrzésének képessége. A
homeosztázis tehát azt jelenti, hogy egy élő szervezet képes kémiai
összetételét és a kémiai elemei közötti kölcsönhatások rendszerét,
valamint belső környezetének más vonatkozásait úgy alakítani, hogy a
külső és belső környezeti hatások ellenére a fiziológiai folyamatai
optimális sebességgel folyjanak, és ezáltal a szervezet képes legyen
megőrizni az identitását.
(Idegen szavak forrása:
http://www.tankonyvtar.hu/hu/tartal...)
Az INGYENES regisztrációval Te is 20-25%-kal olcsóbban, törzsvásárlói
áron kipróbálhatod a DXN Ganoderma gomba tartalmú kávéit és egyéb
termékeit!
www.dxn2u.eu/pws/FB3HDH
✔️Rendelni nálam is tudsz.