2016. január 12., kedd

Spirulina, egyfajta kék-zöld alga, gazdag fehérjében, béta-karotinban, klorofillban, antioxidánsokban, ásványi anyagokban!



Spirulina rendkívül széles hatásterülettel rendelkezik:

1. Normalizálja a bélflórát; antibakteriális hatással bír.
2. Csökkenti a vérnyomást.
3. Megelőzi a szabad gyökök megjelenését.
4. Csökkenti a lipid- és koleszterinszintet, helyrehozza a kolineszteráz aktivitását.
5. Erősíti az immunrendszer működését, különösen a makrofágok stimulálása révén, amelyek segítik a hulladékok eltávolítását a szervezetből; antigéneket tartalmaz, amelyek az AIDS ellen küzdenek.
6. Ellenáll a rosszindulatú képződményeknek.
7. Elősegíti a terhesség bekövetkeztét és normális lefolyását./ meddőség/ 8. Normalizálja az anyagcserét, többek között a fehérjéét.
9. Segít a szervezet pH-ját lúgossá tenni.
10. Könnyen emészthető vas forrása.

A Spirulina egyfajta kék-zöld alga, gazdag fehérjében, béta-karotinban, klorofillban, antioxidánsokban, ásványi anyagokban és más szükséges tápanyagokban, amelyekre a testünknek szüksége van. A DXN Spirulinát biotermesztéssel tenyésztik válogatott fajták felhasználásával. A DXN Spirulina tabletta természetes spirulinát tartalmaz, amelynek hatóanyagai megőrzik egészségét és energikusságát.

A DXN az első olyan maláj vállalat, amelyik saját spirulina tenyésztő és feldolgozó kapacitással rendelkezik, így biztosítva a teljesen tiszta, bio spirulina termesztést. A Spirulina nagyon jó táplálék cukorbetegek számára, mert alapértelmezetten lúgos. Teljes értékű táplálék, mely tartalmaz minden fontos tápanyagot, különösen magas kalcium tartalma fontos, mely mellékhatások nélkül tesz jót a csontjainknak. Lúgos proteinekben is gazdag, de nem okoz mellékhatásokat, mint az állati fehérjék. Tisztítja a vért és ezért jó a cukorbetegeknek, akiknek jellemzően sűrű a vére. A sok napsütés miatt, ami éri Malajziában magas a klorofill tartalma, ami fontos a vörös vérsejtek számára. Fokozza oxigénszállító képességüket. Ezekkel a képességekkel sok funkciót tud ellátni: - erősíti az immunrendszert, - csökkenti a vérsűrűséget, - erősíti a szervezet gyógyító képességét. - tisztítja a vastagbelet. - sok rákmegelőző anyagot tartalmaz, mint pl. a béta-karotin.

Ha egyből kedvezményesen szeretnél vásárolni akkor itt tudsz regisztrálni és vásárolni :http://kisnezsuzsanna.ganodermakave.hu/member_registration_...

Ha kérdésed van vedd fel velem a kapcsolatot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése