2016. január 5., kedd

Nézzük meg miért olyan jó GANODERMA GOMBA más néven a pecsétviaszgomba !!! Válaszunk Megelőzés és betegség között!

Az első hónap folyamán történik meg a test pásztázása és a méreganyagok felkutatása.

A második hónap során a tulajdonképpeni méregtelenítés és tisztulási folyamatok aktiválódnak.

A szabályozás és gyógyulás folyamata a harmadik hónaptól indul be és a szervezet méreganyag tartalmától és egészségi állapotától függően egy évig is eltarthat.

A regenerációs fázis, amikor a szervezet újraépíti és beszabályozza az új egyensúlyi állapotát ez 1-6 hónap között változik.

A fenntartó és prevenciós kezelés, az öregedési folyamatok megakadályozása igény szerint évekig fenntartható.

A tisztulási folyamat elsősorban a máj szintjén indul be, és a méreganyagok távozása a kiválasztó rendszeren keresztül történik vese, bőr, ezáltal, a vizelet és az izzadság által hagyják el a testet a szükségtelen anyagok.

Fontos tudni, hogy a méregtelenítési folyamat beindulása során megjelenhetnek apró csaláncsípés szerű bőrkiütések, orrfolyás, tüsszögés, könnyezés. Az emésztőrendszer részéről több nyákképződés, hasmenés. Ritkábban enyhe fejfájás és álmosságérzés is társulhat a detoxifikációhoz.

Ezek a tünetek nem mellékhatások, hanem a gyógyulási folyamat szerves részei és előfordulásuknak a gyakorisága a távozó méreganyagok mennyiségétől függ és gyakorlatilag pár nap alatt eltűnnek.Nem szükséges a kezelés abbahagyása. Kellemes tisztulást!

Ha még több információt szeretnél a Ganoderma gombáról Katin-cs:http://kisnezsuzsanna.ganodermakave.hu/...

Vásárolni szeretnél itt tudsz:http://kisnezsuzsanna.ganodermakave.hu/...

Ha egyből kedvezményesen szeretnél vásárolni akkor itt tudsz regisztrálni és vásárolni :http://kisnezsuzsanna.ganodermakave.hu/...

 Kérdésed van vedd fel velem a kapcsolatot :http://kisnezsuzsanna.ganodermakave.hu/...

 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése