2015. október 14., szerda

DXN Spirulina! Természetes megoldás a reflux megszüntetésére!

A reflux mára népbetegség lett. Ennek ellenére sajnos kevesen veszik komolyan!
A reflux azt jelenti, hogy a már savas gyomortartalom visszaáramlik a nyelőcsőbe (torokkaparás) és akár felső légutakba.
A reflux hátterében a stressz, megváltozott étkezési szokásaink, elhízás, felgyorsult életmódunk, gyulladás, de akár gyomorfekély és az esetek nagy részében bakteriális fertőzés állhat.
A reflux differenciáldiagnosztikai problémát is jelenthet: kardiológiai, tüdőgyógyászati, gégészeti tüneteket és akár megbetegedéseket okozva.
A refluxnak számos fiziológiás és pathológiás oka lehetséges. Tünetei a gyomorégés, az állandó torokfájás és torokkaparás, akár köhögés, mellkasi szúró érzés. De van természetes megoldás erre a makacs és kellemetlen betegségre.
Kutatások bizonyítják, hogy a Spirulina elősegíti az emésztést és a bélműködést. Legyőzi a káros baktériumokat, mint az e-coli és a candida gomba, valamint előnyösen hat a bélflórára, akárcsak a laktobacillus és a bifidobaktérium. Az egészséges bélflóra az alapja a jó egészségnek, és ez az alapja a tápanyagok felszívódásának. Az aminosavak, mint a cisztein valamint a nagy mennyiségű és jó minőségű fehérje teszi a Spirulinát hatékonnyá a fekélyek kezelésésben. A Spirulina gazdag klorofill tartalmával fenntartja és helyreállítja az emésztési folyamatok egészséges menetét.
http://kisnezsuzsanna.ganodermakave.hu/termekek#katnev_1

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése